Актуално за кредит Енергийна ефективност

Програмата REECL  представлява кредитен механизъм за финансиране на енергийната ефективност в жилищния сектор. От Програмата могат да се възползват собственици или обитатели на едно- и двуфамилни къщи, както и собственици на апартаменти в многофамилна сграда.

За стимулиране внедряването на енергоспестяващи мероприятия в дома е предвидено допълнително безвъзмездно финансиране в размер на 15% при осъществяване на допустими проекти в къщи, с едно и две самостоятелни жилища и  15% за проекти в многофамилни жилищни сгради с над три самостоятелни жилища.

Средствата по Програмата REECL са ограничени. Кредити и безвъзмездна финансова помощ по Програмата REECL се предлагат на потенциалните кредитополучатели до 31 декември 2018 г.

Кандидатствайте за кредит по Програмата REECL. Вижте повече на:  www.reecl.org

Начинът за кандидатстване и отпускане на безвъзмездната помощ от 15 % е опростен за клиентите и напълно ясен и действащ във фирма “Деймос Корект” ООД.

За  конкретна информация, съобразена с Ваш проект за енергийна ефективност при климатизация,  можете да се обърнете към наш служител на посочените координати в раздел „Контакти”.

Poster01

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *