Защо да изберете монтаж от Деймос Корект?

 

  1. За монтажните екипи

Нашите екипи извършват монтажа съгласно процедура „Монтаж“  от внедрена система за управление на  качеството  ISO 9001:2015. Те са високо квалифицирани и с дългогодишен опит в областа. Използват най-модерната и ефективна техника на BOSCH серия Professional- от ударно-пробивната техника  през безжичните инструменти  до прахосмукачките.

  1. За самия монтаж

Техният дългогодишен опит е на ваше разположение при определянето на мястото на климатика, което е много важно. Трябва да се съобразят мястото на вътрешното тяло – така че оптимално да обдухва помещението без струята да минава директно през диван, легло, маса, бюро и др. места, където човек обикновено прекарва дълго време.

Мястото на външното тяло също е от голямо значение. То трябва да е на открито място и в никакъв случай в остъклена тераса, дори и това допълнително да усложнява монтажа. Трябва да е на място, където да пречи най-малко с шума и струята, които създава, да бъде ремонто-пригодно. Да не създава проблеми на съседите, а конденза да бъде изведен в прилежащ улук, сифон, но не и да капе пред входа, на терасата отдолу или на тротоара. Естествено това е свързано с допълнително работно време, но е задължително за професионално извършения монтаж.

Тръбният път между външното и вътрешното тяло също трябва да се оптимизира. Да не е прекалено дълъг, което намаля ефективността на машината и оскъпява монтажа, но и да е съобразен с по-горе изброените съвети за външно и вътрешно тяло. На последно място, но не и по важност  трябва да се обърне внимание на индивидуалните изисквания на клиента. Ние скромно можем да се похвалим с максимум два монтажа на ден – но такива, каквито трябва да бъдат! За нас е важно не само еднократната продажба и монтаж, а дългогодишната грижа и партньорство с клиента.

  1. За вложените материали

Използваните от нас консумативи и материали също са високо качествени със съответните сертификати за качество:

-Медната тръба е дебелостенна, което я прави по-устойчива и сигурна при натиск, смачкване и други механични натоварвания. Тя е предварително изолирана с 9 mm изолация, а не със стандартно предлаганата 6 mm. За пример- в централните климатични системи на молове, хотели, летища и други, които нашата фирма изгражда от дълги години, тръбната изолация е минимум 13 mm. Също така изолацията е със слой с UV защита, който  я предпазва от това да се саморазпадне във времето. Това е гаранция за високата ефективност на климатичната система в годините на експлоатация.

-Стойките, които ползваме за външните агрегати, не са стандартните прахово боядисани, а с поцинковано покритие. Това е така защото всички сме виждали как ръждясват обикновенните стойки и ръждата се стича по фасадата – това за нас е недопустимо.

-Тръбите за конденза са от твърда PVC тръба, а не от стандартно използвания гофриран маркуч. Този маркуч е мек и лесно може да повреди, при инсталацията му се получават провисвания, които са предпоставка за запушване.  Лепилото,  с което се лепят PVC тръбите, задължително е висококачествено на марката “Tangit”. То е в пъти по-скъпо от стандартното такова, но е гаранция за сигурност.

-Ние използваме PVC канали, за да допринесем да естетическия вид на Вашия дом. Възможно е и вкопаване на трасето в стената, ако извършвате ремонтни дейности, като независимо от вида на стената за вкопаването, цената е една и съща.

  1. Други не по-малко важни неща

Нашите монтажни екипи задължително извършват вакуумиране на климатика. Тази времеемка процедура, свързана с специализирана техника, е задължителна, за да се изкара всякаква остатъчна влага в трасето, ако такава остане и се смеси с маслото в компресора – това предпоставка за дефектацията му след време, а това е най-скъпата и важна част в климатика.

Нашите монтажни екипи почистват всички кашони, фолиа и други след приключване на своята работа.

Ние се стремим да удовлетворим Вашите желания още от посрещането ви във нашата Мострена зала с удобен за вас скорошен ден и час за монтаж до крайния резултат-монтажът на избрания климатик, така че да останете доволни от нашата работа.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *