Извънредна ситуация около Covid-19

Уважаеми клиенти и партньори,
във връзка с последните обстоятелства и въведеното извънредно положение на територията на Република България, екипът на фирма „Деймос Корект“ съблюдава всички предписания на компетентните органи за превенция от разпространение на вируса.
В съответствие на Заповедта на Министерството на здравеопазването No: РД-01-124 /13.03.2020г. и Заповед No: 1062/13.02.20г. на Кмета на Община Варна
във всичките ни обекти са взети строги противоепидемични меркиза предпазване от разпространение на вируси и се извършва задължително почистване на повърхности с дезинфекциращи препарати, регулярно проветряване, както и средства за лична защита. Филтриран е достъпът на външни лица.

С цел превенция и спазване на предписанията, свързани с ограничение на разпространението на COVID 19:

1. Моля да планирате предварително изпращането на заявките си по е-мейл или по телефон. По този начин нашите служители ще подготвят предварително необходимата ви стока и документи към нея и ще се минимизира директния контакт.
2. Плащанията да се извършват авансово 100% по банка.

3. В изключителни случаи ще се приемат плащания в брой.

4. Плащанията ще се извършват 100% предварително или по време на сделките, тъй като голяма част от нашите доставчици заявиха същите изисквания към нас. Надяваме се да проявите разбиране.

Към момента имаме достатъчно складови наличности и очакваме нови доставки по график.

Офисът и складът ни работят с обичайното си работно време.
Допълнителна информация и други подробности можете да се извършвате по телефон и Viber. Телефонни номера на нашите складове:

0894 447383 – Яни Карабашев
0896 687739 – Женя Градешлиева

Пожелаваме Ви здраве и Ви очакваме!

Екипът на Деймос Корект ООД

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *