Модели до изчерпване!

Климатични сплит системи за високостенен монтаж Mitsubishi Heavy Industries – Серия „Premium” – модели SRK ZS– ST /Titanium/ и SRK ZS–SB /Contrast/.

SRK ZS-ST /Titanium/                                                    SRK ZS-SB /Contrast/

Mitsubishi Heavy Industries – Серия „Premium” – модели ZS– ST /Titanium/ и SB–SB /Contrast/, са висок клас климатична техника, разработена в студио за индустриален дизайн в Милано. Моделът е на пазара от 2017 г. С въвеждане на цветови варианти е съобразен факта, системите да се интегрират в различни дизайнерски интериорни решения.

Системите се характеризират с уеднаквен дизайн на вътрешните тела за типоразмери от 7000BTU до 18000 BTU. Създават мощен въздушен поток с много ниско ниво на шум от само 21 dB. В режим на свръх ниска скорост за отопление нивото на шума пада до минимална стойност от 19 dB. В допълнение, постояннотоковият инвертор позволява да се намали нивото на шум на външното тяло с допълнителни 3 dB, което хората с особено чувствителен сън ще забележат. Климатиците от серията SRK-ZS-ST имат висока енергийна ефективност и съответстват на клас “A ++”.

За бързо охлаждане на помещението, сплит системата е оборудвана с подобрен режим HI POWER. Чрез натискане на съответния бутон на дистанционното управление, за няколко секунди стаята ще бъде изпълнена с прохлада.

Системите от серията SRK-ZS-ST/SB работят в разширен температурен диапазон и са в състояние да отопляват /охлаждат помещение при студено време до -15 °С/.

В момента Ви предлагаме на промоционални цени до изчерпване на количествата на следните модели: Mitsubishi Heavy Industries – Серия „Premium” – SRK/SRC20ZS-ST, SRK/SRC20ZS-SB, SRK/SRC25ZS-SB и SRK/SRC35ZS-SB. За повече и подробна информация: https://www.deimoscorrect.com/promocii/

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *