Mitsubishi Heavy Industries въвежда нова серия климатици Smart Plus с Wi-Fi управление и интелигентни функции

Имаме удоволствието да Ви представим новата серия сплит системи ZTL SMART PLUS на Mitsubishi Heavy , която очакваме съвсем скоро в наличност.

Интелигентното поколение Smart Plus включва модели с различни мощности от 1,5 kW до 7,1 kW. Отличават се енергиен клас A++ и два типа тих режим за вътрешното и външно тяло, работещи по отделно или в комбинация. Най-новите устройства гарантират максимален комфорт при охлаждане и отопление до -15°C.

Чрез опцията Weekly Timer например, може да пускате и спирате устройството си по предварително зададен план за различни дни от седмицата. Така помещението се затопля (охлажда), спрямо личните ви предпочитания и график. С режим Home Leave Mode пък климатикът ще се стартира веднага щом отчете по-ниски или по-високи от желаните от вас градуси. Иновативната система за отдалечен достъп дава по-добра възможност за контрол на температурата през стъпка от 0,5 °C.

Серията Smart Plus идва и с характерния за Mitsubishi Heavy Industries алерген деактивиращ филтър, който успешно се справя и с влиянието с нежеланите частици във въздуха. Специалната технология ензим-урея на Mitsubishi Heavy Industries, използвана за направата на филтъра BIO CLEAN, гарантира, че полени, гъбички, бактерии и други микроскопични частици, надеждно се задържат и унищожават. След натискане на бутона „Allergen Clear Operation“, функцията се задейства в продължение на 90 минути, след което автоматично спира. Тази опция гарантира по-добър вътрешен микроклимат и по-здравословна среда в собствения ви дом.

Допълнително удобство предоставя и режимът на самопочистване, характерен за моделите на MHI, който изсушава вътрешното тяло и предотвратява образуването на мухъл. Вътрешен микрокомпютър автоматично следи системата и извършва диагностика, в случай на неизправност или временна загуба на захранване. При условия на прекалено много влага в дома ви, климатикът може да действа като влагоуловител, за да предложи пълноценна здравословна среда за вас и близките ви. Освен това, опцията за заключване на дистанционното е още едно удобство, което ще ви спести неприятни ситуации, когато у дома има любопитни малчугани, които не пропускат да поиграят с всичко наоколо.

Открийте новата серия японски климатици Smart Plus на Mitsubishi Heavy Industries, гарантиращи високо качество, надеждност и комфорт. Те са тук, за да ви осигурят уют и ефективна климатизация с Wi-Fi управление за отдалечен контрол и повече удобство.

Повече информация за тях, цени и  технически параметри можете да откриете на сайта ни.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *