Нов ZSX-хиперинверторът на Mitsubishi Heavy

Дизайнът на хиперинвертора на MHI е  дело на италианското студио за индустриален дизайн Tensa srl, със седалище в Милано и е създаден да отговаря на широк спектър от Европейски изисквания за дизайн, благодарение на заоблените контури и изисканите дизайнерски характеристики. В допълнение на деветте обичайни модела, в подготовка са и две лимитирани серии цветови варианти.

Също така, чрез използването на изчислителната динамика на флуидите (CFD), която обикновено се ползва за проектиране на лопатките на самолетните двигатели , е оптимизирана структурата и формата както на вентилатора, така и на топлообменника.Това води до спад на работния шум до само 19 децибела (dB)(A) в режим „silent”.

Внедряването на двойнороторния компресор на MHI в цялата серия ZSX, в комбинация с подобрения векторен контрол позволява оптимален контрол на мотора на компресора и осигурява още по-висока ефективност в цялата гама. В резултат, моделите ZSX постигат изключително висока енергийна ефективност и са оценени с най-високия за Европа енергиен рейтинг „EUEnergy Label” A+++ както при охлаждане, така и в режим отопление.Освен това, всички модели от серия “Diamond” са стандартно оборудвани със сензори за движение, които долавят движението на хората в помещението и автоматично контролират стайната температура, както и режим ON/OFF на климатика.

Също така, всички модели имат тих режим „silent“ на външния агрегат и функция седмичен таймер за по-голямо удобство.Възможно е и свързването им към всички налични на пазара Wi-Fi адаптори и управление чрез смартфони и др.

Вижте видео тук: https://www.youtube.com/watch?v=8UzpeRsArg8&feature=youtu.be

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *