Покупки на изплащане

Предлагаме гъвкави схеми на финансиране за избраните стоки и услуги. Партнираме си водещите компании на пазара на стокови кредити: Уникредит Кънсюмър Файненсинг, TBI Bank и БНП Париба Лични Финанси. Ние ще Ви предложим най-подходящата схема на изплащане, съобразена конкретно с Вашите нужди при напълно прозрачни условия.

Възползвайте се до 31.12.2018 г. от безвъзмездна помощ в размер на 15% с кредити за енергийна ефективност при закупуване на климатична техника от допустим доставчик като “Деймос корект” ООД. Свържете се с наш служител тук, за да получите необходимата компетентна консултация относно програмата.

Европейската банка за възстановяване и развитие, Европейската комисия и Министерството на енергетиката, заедно с български търговски банки, създадоха тази програма, за да подпомогнат българските домакинства, които имат нужда от заемно финансиране, за да изпълнят енергоспестяващи подобрения в жилищата си. Програмата REECL предоставя на домакинства, сдружения на етажни собственици или фирми за услуги (професионални домоуправители, предприемачи и строители) от цялата страна възможност да се възползват от предимствата на енергийната ефективност и да получат целеви кредити и безвъзмездна финансова помощ чрез мрежата на български търговски банки – ОББ и Пиреос банк. За стимулиране внедряването на енергоспестяващи мероприятия в дома е предвидено допълнително безвъзмездно финансиране в размер на 15% при осъществяване на допустими проекти в къщи, с едно и две самостоятелни жилища и до 15% за проекти в многофамилни жилищни сгради с над три самостоятелни жилища. Средствата се изплащат след завършване на монтажните работи и след проверка на тяхното изпълнение от независим консултант.

Повече за Програмата за кредитиране REECL : https://reecl.org

Климатици на изплащане с UNICREDIT

Одобрение: само срещу лична карта
– срок на изплащане от 3 до 72 месеца
– финансирана сума от 150 до 50000 лв.
– без банкови комисионни при плащане на вноските, във всеки клон на Уникредит Булбанк
– няма скрити такси и комисионни.

Кредит за покупка на климатична техника “Бързи пари” от Ти Би Ай Банк АД


Одобрение: само срещу лична карта
Размер: от 150,00 до 10 000,00 лева.
Срок: от 3 до 48 месеца
Одобрение: от 5 до 15 минути

Стоков кредит от БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А., клон България

бнб парибас
Одобрение: само срещу лична карта

Размер: от 150,00 до 10 000,00 лева.
Срок: от 3 до 48 месеца.2321

Информация относно обработване на лични данни

Деймос корект ООД е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри“ с идентификационен № 11578. Съгласно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел и са станали достояние на Деймос корект ООД както и на поправка на тези Лични данни. Потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни да бъдат обработвани от Деймос корект ООД по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги и при необходимост от съдействие от служител на фирмата. Разкриване на лични данни е възможно единствено в случаите когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, оправомощени със закон да изискват и събират информация съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред.