Очаквайте скоро!

През месец април 2018 г. GREE ELECTRIC APPLIANCES, INC. OF ZHUHAI, представят на българския пазар новия си модел инверторен климатик  модел „Amber”.

Системата е предназначена за високостенен монтаж и се характеризира с висока енергийна ефективност  и  възможност за работа при екстремно ниски температури. Напълно е обезопасена електрическата част на вътрешното тяло, като компонентите са монтирани в метална кутия, която напълно защитава помещението при евентуално запалване в резултат на токов удар и други външни фактори.

В режим “Stand-by”, консумацията на енергия е сведена до 0,5W.

Вътрешното тяло е с компактни размери, като значително е намалена дебелината му. Обединени са ваната за отвеждане на конденз с кутията. Това също обуславя по-добрата защита от протичане в помещението.

Наред със стандартните функции – „Самодиагностика”, „Автоматичен рестарт”, „Изсушаване на вътрешното дяло”, са налице още „Изсушаване на въздуха в помещението”, Интелигентно обезскрежаване”, „3-D въздушен поток”.

Ситемата е приложима и в мулти сплит вариант, като полезната функция тук е „Интелигентен рестарт”. При него е характерно неедновременно стартиране на всички вътрешни тела, като по този начин се предпазва електрическата мрежа от претоварване.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *